Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Alles is mogelijk als je het aanpakt
Liesbeth Segers-Krimpenfort

Liesbeth Segers-Krimpenfort

Projectconsultant

Mijn naam is Liesbeth Segers-Krimpenfort en ik werk sinds 1 januari 2019 bij TASK als projectconsultant bij het team projectbeheersing. Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Bergen op Zoom, maar woon sinds 1989 in Zwolle met mijn gezin.

Ik werk al ruim 30 jaar binnen de GWW-sector in diverse rollen binnen projectbeheersing: van bestekschrijver tot projectcontroller en projectbeheerser. Mijn opleidingen MTS-Weg en Waterbouw(1983) en HBO MER (2005) geven mij de mij de tools om de brug te slaan tussen de techniek, financiën en beheersing. Deze kwaliteiten heb ik bij diverse opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen toepassen. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan bij o.a. Rijkswaterstaat, ProRail, Gemeente Enschede en Waterschap Veluwe, maar ook bij profit organisaties zoals de Van Gelder Groep, BAM, Roelofs, Jansen-Venneboer en E-Connection. Deze gecombineerde ervaring houdt mij scherp en actief om telkens weer het gevraagde te kunnen leveren.

Per januari 2019 werk ik als projectconsultant van TASK voor de NCG, daar vervul ik de rol van Manager Project Beheersing. Een uitdagende rol binnen een complexe organisatie met een ingewikkelde opgave. Deze uitdaging geeft mij veel momenten van evaluatie en groei die ik graag gebruik om zowel de NCG als mijzelf op een hoger niveau te tillen.

Aan mijn vrienden vertel ik graag dat ik al tijdens het eerste gesprek bij TASK een grote betrokkenheid voelde van de organisatie met haar werknemers. Je proeft gelijk dat men wil Bouwen op Mensen en dat ze gretig hun credo willen waarmaken. De focus op het werkveld infrastructuur en het projectmatige werken, geven mij het gevoel dat ik hier heel goed pas. De ruime ervaring in projectbeheersing geeft mij de kans om binnen mooie en uitdagende projectteams te werken. Mijn doel is om mijn expertise op het gebied van projectbeheersing te verdiepen en te vergroten.

Om dit allemaal te realiseren, bespeel ik alt saxofoon in een showorkest. De intensiteit en complexiteit van deze hobby laden mij weer op zodat ik alles kan combineren. Daarnaast bevordert het mijn creativiteit en oplossend vermogen.

Top