SOCIAL TASK

Lawk Raoof

Lawk Raoof

Projectconsultant

Even voorstellen, mijn naam is Lawk Raoof en ik maak per 1 juni 2018 deel uit van het team Projectbeheersing bij TASK als projectconsultant. Sinds kort woon ik samen met mijn vrouw met veel plezier in het pittoreske dorp Woudenberg.

Ik heb Civiele Techniek gestudeerd aan de TU Delft en daarnaast heb ik bij verschillende opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat en Fluor, aan mooie projecten gewerkt. Ik ben een ingenieur met passie voor het managen van projecten in welke fase dan ook. Daarom was ik ook blij om mee te werken aan het DBFM tenderproject Afsluitdijk, waarin ik als Risicomanager aan de slag mocht gaan.

Projecten worden steeds complexer en tegelijkertijd worden er lagere faalkosten geëist met een hogere mate van voorspelbaarheid in kwaliteit. Dat zijn serieuze uitdagingen die binnen het werkveld civiele techniek liggen. Ik wil graag een rol spelen om deze uitdagingen in de toekomst aan te gaan. Daarvoor wil ik mij nog sterker ontwikkelen als ingenieur én als persoon, om uiteindelijk de toekomst vorm te kunnen geven. Daarom ben ik begonnen bij TASK, omdat ik zie hoe betrokken ze zijn om medewerkers te prikkelen om het maximale uit hunzelf te kunnen halen.

Mijn ambitie bij TASK is gericht om mij nog verder te ontwikkelen binnen Projectbeheersing, daarnaast heb ik ook interesse in het vak Contractmanagement. Mijn doelstelling is om over een periode van circa 10 jaar alle kennis en competenties ontwikkeld te hebben om als projectmanager aan de slag te kunnen gaan. Ik zie ernaar uit om samen met de TASK collega's kennis te delen, mooie projecten binnen te slepen en elkaar versterken binnen TASK en bij onze opdrachtgevers!.

Top