SOCIAL TASK

Het meest boeiende is dat alle projecten worden gebouwd door mensen
Laurens den Oudsten

Laurens den Oudsten

Projectconsultant

Mijn naam is Laurens den Oudsten en per februari 2018 werkzaam voor TASK als projectconsultant in het team Projectbeheersing. Hiervoor ben ik ruim 3,5 jaar werkzaam geweest bij een aannemer, in de rol van manager projectbeheersing voor een RWS Prestatiecontract Droog en betrokken bij het interne kwaliteitsmanagement systeem.

In mijn werkzaamheden vind ik het een uitdaging om te ontdekken waar dingen nog slimmer gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld door het verbeteren van bestaande werkwijzen. Hierbij vind ik het belangrijk om een pragmatische bril op te zetten, zodat we het doel goed voor ogen houden, op koers blijven en toewerken naar een mooi eindresultaat.

Het meest boeiende (en soms ook direct het meest lastige) is dat alle projecten worden gebouwd door mensen. Als ik over mijn werk praat, praat ik dus vooral over de mensen waar ik mee samenwerk en hoe we - in de volledige keten - zoeken naar uitdagingen. Binnen het team projectbeheersing heb ik met name interesse in de manier waarop resultaten tot stand komen en zoek ik naar mogelijkheden om die processen te verbeteren.

Toen bij TASK binnenstapte merkte ik op dat TASK vooral een team van betrokken mensen is, zij willen kennis delen en zijn tegelijkertijd ook nieuwsgierig naar wat ik te bieden heb.

Top