SOCIAL TASK

Uitdagingen pak ik aan door eerst te luisteren en verbanden te vinden
Joyce den Hollander

Joyce den Hollander

Projectconsultant

Ik ben Joyce den Hollander en sinds 15 juni 2019 ben ik werkzaam bij TASK als projectconsultant in het team Projectbeheersing. Mijn werkervaring heb ik o.a. opgedaan in de project – en financiële administratie bij diverse aannemers en bij de TU Delft heb ik kennis gemaakt met Integraal Projectmanagement.

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met TASK. Na een plezierig verkenningsgesprek en een leuk klikgesprek met contractmanagement heeft TASK ruimte gecreëerd om mij aan te nemen.

Bij TASK ben ik werkzaam op het gebied van de interne projectbeheersing van productcontracten. Daarnaast werk ik ook mee aan projecten buiten de deur. Op dit moment vul ik bij Rijkswaterstaat in Utrecht de rol in van risicomanager/ planner op het project IAK 2020 (Instandhoudingsadvisering Kunstwerken). Doordat geen dag hetzelfde is en mijn collega’s alert zijn, ga ik iedere ochtend met een glimlach naar mijn werk en haal ik veel plezier uit nieuwe samenwerkingen. Uitdagingen pak ik aan door eerst te luisteren en verbanden te vinden. Daarbij is het belangrijk om proactief mee te denken en vragen te stellen.

TASK biedt mij de mogelijkheid om mezelf nog verder te ontwikkelen op het gebied van Projectbeheersing. De kansen en mogelijkheden die TASK ziet, hebben mij enthousiast gemaakt om de uitdaging bij TASK aan te gaan. En daarbij onderdeel zijn van een team waar samenwerken, betrokkenheid en ondernemerschap hoog in het vaandel staan, is voor mij een mooi vertrekpunt. Dit alles maakt mij trots dat ik mag werken met een betrokken team die bouwt op mensen.

Top