Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Het netwerk van TASK levert mij interessant werk op
Josselien Leenhouts

Josselien Leenhouts

Senior consultant

Ik ben Josselien Leenhouts, werkzaam bij TASK, geboren 1978 en wonend te Amsterdam. Ik ben daar naar toe verhuisd om te studeren en ben er nooit meer weg gegaan.

Mijn studie sociale geografie ben ik begonnen omdat ik geïnteresseerd ben in andere culturen en andere landen. Qua werk heb ik het echter altijd dichtbij huis gezocht. Mijn eerste baan was bij de provincie Noord-Holland. Daar heb ik gemerkt dat ik graag zichtbare resultaten boek en niet alleen ‘papier’ wil maken.

Op dit moment vul ik een rol in bij Rijkswaterstaat, als adviseur strategisch omgevingsmanagement en coördinator verkeer en mobiliteitsmanagement op het project Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Een lekker afwisselende functie! Ik hou van werken in projecten omdat er resultaten geboekt moeten worden, strakke deadlines en budgetgrenzen zijn. Om mijn werk goed te kunnen doen, moet ik op de hoogte zijn van de afspraken die er gemaakt worden met externe stakeholders. Daarvoor onderhoud ik contacten op vele plekken binnen het project. Om te zorgen dat de juiste issues besproken worden en aan het management worden voorgelegd, moet ik snel schakelen, vele informatiestromen bij elkaar brengen en prioriteiten stellen.

TASK onderhoudt veel contacten met interessante opdrachtgevers. Task investeert veel tijd in onderlinge contacten tussen collega’s en het leren van elkaar. Daardoor is er een mooi netwerk van kennis en ervaring beschikbaar voor collegiale dienstverlening. Dat is fijn samenwerken en zo zorgt Task er altijd voor dat het beste resultaat geleverd wordt.

 

Top