SOCIAL TASK

Het begint met een afwachtende houding tot het ijs gebroken is
Jan van Geel

Jan van Geel

Senior consultant | Voorzitter kerngroep

Ik ben opgegroeid in een groot gezin, vier broers en zussen, mijn vader was aannemer in de naoorlogse tijd vanaf 1945 tot en met 1975. Ik ben gehuwd in 1975 en we hebben vier kinderen.

Ik heb de opleidingen HTS bouwkunde, architectuur en constructies 1975, applicatie cursus Betonconstructeur BV 1994 en diverse cursussen op constructief gebied gedaan. De werkervaringen, met name ontwerpen en realiseren, zijn talrijk aan de kant van opdrachtgevers, aannemers, overheden, ingenieursbureaus en de diversiteit maakt mijn werk zo leuk. Projecten met landelijke en lokale uitstraling en herkenning zoals Schiphol, Noord-Zuidlijn, HSL zijn daarin mijn uitdaging.

Als Constructief ontwerper c.q. constructeur probeer ik er iedere dag het beste van te maken door middel van nadenken, bekijken, een ander er in kennen en erbij betrekken en om advies vragen. Dit doe ik met een Bourgondische inslag, een sterk verhaal, een goede mop, een dosis humor, gecombineerd met liefde voor het vak en diepgang, loyaliteit, perfectionisme en betrokkenheid. Daarmee maak je een werk in alle voorkomende gevallen, zowel ontwerpend als in de realisatie.

Het leuke aan mijn werk is het realiseren van de uitgedachte ontwerpen met berekeningen en tekeningen, dus gewoon het zichtbare resultaat. Het begint met een afwachtende houding. Als het ijs gebroken is komt er aansluitend een verhaal, met humor gemĂȘleerd over de inhoud van het werk, het bedrijf en over TASK.

Top