SOCIAL TASK

Een win-win situatie staat voor mij voorop
Jaap Visser

Jaap Visser

Projectconsultant

Mijn naam is Jaap Visser en per 15 oktober jl. werkzaam als projectconsultant contractmanagement bij TASK.

Vóór TASK ben ik werkzaam geweest bij de overheidsopdrachtgevers Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, gemeente Zoetermeer, waterschap Schieland en de Krimpenerwaard en in het bedrijfsleven bij Siemens Nederland bij het organisatie onderdeel Verkeer, Vervoer Bijzondere projecten. Met mijn achtergrond als Bedrijfskundige, heb ik in deze jaren ruime ervaring opgedaan als inkoper op het gebied van B2B, aanbestedingen, BPKV, inschrijvingen & beoordelingen, leveranciersmanagement én als contractmanager op het gebied van het opstellen van contractdocumenten, geïntegreerde contracten, contract-evaluaties, systeem gerichte contractbeheersing (SCB), risicomanagement en zakelijk en doelgericht realiseren van projecten en contracten.

Ik ben een gedreven persoon die door samenwerking resultaat wil behalen. Ik heb een hands-on mentaliteit, stel prioriteiten en organiseer mijn werkzaamheden zelfstandig. Ik kijk over muren en grenzen heen en werk vanuit elkaars belangen naar het gezamenlijk doel met meerwaarde voor iedereen. Draagvlak is voor mij een belangrijk onderdeel waarmee ik partijen met lef interesseer en geleidelijk overtuig met verrassende inzichten. Een win-win situatie staat voor mij voorop. Ook ben ik resultaatgericht en aanspreekbaar. Een doorzetter die zoekt naar ruimte en met draagvlak en diplomatie zijn doel wil bereiken. Met mijn organisatiesensitiviteit weet ik resultaat en doelmatigheid te combineren in de realisatie van projecten en contracten.

Zeer geïnteresseerd ben ik in alle facetten die te maken hebben met het realiseren van inkoop, contracten en projecten. Het werk is veelzijdig en complex, daarmee is het voor mij uitdagend. Als projectconsultant zul je bij elke opdracht de organisatie van de opdrachtgever, de mensen en de stakeholders goed moeten leren kennen en begrijpen hoe de verhoudingen liggen. Met mijn drive wil ik graag resultaat bereiken en daar waar mogelijk verbeteringen tot stand brengen. Daarbij vind ik het de kunst om een contract op zo een manier in de markt te zetten dat er ook écht de beste partij uit volgt die de realisatie waarmaakt. Ik werk graag in de sector GWW om zo Nederland leefbaar en bereikbaar te houden.

Bij TASK krijg ik de mogelijkheid om dit samen met de opdrachtgever en de opdrachtnemer te mogen gaan doen op een diversiteit aan projecten. TASK is voor mij een organisatie met enthousiaste en gedreven mensen die de taal van ondernemerschap verstaan in het aanbieden van TASK’s producten en diensten en het realiseren hiervan. De menselijke insteek ‘Bouwen op Mensen’ die binnen TASK belangrijk is, geldt evenzo voor mij.

Top