SOCIAL TASK

Innovatieve contracten zijn het resultaat
Hans van Tilborg

Hans van Tilborg

Inkoop- en contractmanager

Ik ben Hans van Tilborg en werk sinds 2004 als senior projectconsultant bij TASK. Met mijn achtergrond als bouwtechnisch bedrijfskundig ingenieur ben ik multidisciplinair ingesteld. Inkoop- en contractmanagement in de bouw en infra zijn mijn specialisme.

Na een lange ervaring in het bedrijfsleven ben ik sinds 2005 werkzaam in de publieke sector als inkoop- en contractmanager. Bij Rijkswaterstaat ben ik tot juli 2014 betrokken geweest bij veel complexe projecten, zowel “nat” als “droog”. Het was zeer inspirerend om bij een toonaangevend opdrachtgever zoals Rijkswaterstaat is, mee te werken aan een vernieuwingsslag en een bijdrage te kunnen leveren aan “ondernemen binnen de overheid”. Gedurende deze periode heb ik mee kunnen werken aan de ontwikkeling van Prestatiecontracten, E&C en D&C-contracten, Systeemgerichte Contractbeheersing, EMVI en Best Value Procurement. Sinds september 2014 werk ik in de rol van contractmanager aan het project Compenserende Maatregelen Kierbesluit van Waterschap Hollandse Delta. Een uitdagend programma met vijf deelprojecten die er voor moeten zorgen dat de zoetwatervoorziening op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee gewaarborgd is als in 2018 de Haringvlietsluizen “op een kier” worden gezet om de vismigratie te bevorderen.

Als contractmanager vervul je een “spin in het web” functie en ligt de uitdaging in het verbinden en optimaliseren van de velden: inkoopmanagement, contractmanagement, kostenmanagement, risicomanagement, omgevingsmanagement en projectmanagement.

Bij TASK maken de mensen de organisatie en bieden ze mij alle mogelijkheden om mijzelf te ontplooien in een passende omgeving met gelijkgestemde professionals.

Top