SOCIAL TASK

Met elkaar een brandje kunnen blussen
Felix Paleari

Felix Paleari

Projectconsultant en business manager

Ik ben Felix Paleari. Na mijn studie aan de TU Delft en 15 jaar werkervaring in de aannemerij, ben ik in 2007 als ZZP-er voor TASK gaan werken.

In 2009 heb ik er voor gekozen om bij TASK in dienst te gaan. Vanaf dat moment werk ik bij de opdrachtgeverszijde aan complexe, multidisciplinaire projecten. Mijn ervaring heb ik vooral in de uitvoeringsfase opgedaan. Mijn tools zijn: vakkennis, enthousiasme en begrip voor alle betrokken partijen.

Het vlottrekken van projecten die zijn vastgelopen doe ik graag. Met behulp van ervaring, relativeringsvermogen en humor de brand blussen. Mooier is de brand te voorkomen: samen met het team kijken waar we bij overdracht willen staan en wat we nu moeten doen om daar te komen. Daarvoor is een duidelijke communicatie nodig waarin je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Ik krijg er dan ook energie van om van een probleem een succes te maken. Gezamenlijk werken aan een oplossing. Hiervoor is een goed team het middel en een gezond project het doel. Of een project staat of valt ligt immers niet alleen aan de technische onderdelen, maar juist aan een goede samenwerking.

Bouwen op mensen gaat voor mij altijd op. Daarom bouw ik als business manager ook graag aan het team projectmanagement van TASK. Ben jij ook een gedreven projectmanager die graag met enthousiaste collega’s in mooie projecten wil werken? Bel me dan voor een kennismaking (0619002926)!


Top