SOCIAL TASK

Met elkaar een brandje kunnen blussen
Felix Paleari

Felix Paleari

Projectconsultant

Ik ben Felix Paleari. Ooit mijnbouwkunde aan de TU Delft gestudeerd. Daarna heb ik 15 jaar werkervaring opgebouwd in de aannemerij. Inmiddels werk ik zo'n acht jaar aan opdrachtgeverszijde.

In 2009 kwam ik in contact met TASK. Vanuit TASK kon ik een functie in de civiele techniek vervullen. Eerst als zzp’er en later in vaste dienst. Ik werk het liefst in civiele projecten en begeef me dan vooral in de uitvoeringsfase. Daar ligt mijn specialiteit. Mijn tools zijn: enthousiasme en begrip voor alle betrokken partijen.

Ik ben goed in het vlottrekken van projecten die zijn vastgelopen. Aan de slag met mensen die met behulp van ervaring, relativeringsvermogen en humor wel een brandje kunnen blussen. Daarvoor is een duidelijke communicatie nodig waarin je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Ik krijg er dan ook energie van om van een probleem een succes te maken. Gezamenlijk werken aan een oplossing. Hiervoor is een goed team het middel en een gezond project het doel.

Bouwen op mensen gaat voor mij altijd op. Of een project staat of valt ligt namelijk niet alleen aan de technische onderdelen, maar juist in goede samenwerking. Daar zit de winst in en daar gaan dingen mis. Graag werk ik met mensen die ook van aanpakken weten. Gelukkig zie ik die mentaliteit ook terug bij mijn collega’s bij TASK!


Top