SOCIAL TASK

Mooie verhalen ontstaan wanneer “problemen” worden overwonnen
Bernard Luttikhuizen

Bernard Luttikhuizen

Projectconsultant

Ik ben Bernard Luttikhuizen, projectconsultant contractmanagement bij TASK, woonachting in Haarlem.

Hier woon ik al sinds ik de studie Business Engineering ben gaan volgen. Deze studie is een combinatie van Elektrotechniek, Werktuigbouw en “Management”, waarbij het laatste deel bestaat uit een groot aantal vakken die gerelateerd zijn aan de studies Commerciële Economie en Marketing. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sporten, in eerste instantie roeien, daarna heb ik het hardlopen ontdekt. In 2009 heb ik mijn eerste marathon in New York gelopen.

Via diverse functies in de utiliteit(contractmanagement) en een uitstapje in de rail, heb ik kennisgemaakt met de Civiele Techniek. Mijn eerste stap hierin is de combinatie geweest van Contractadviseur en Toetscoördinator bij Provincie Noord-Holland voor het project ‘Reconstructie van de N236’. In mijn werk, en daar buiten, analyseer ik graag en streef ik ernaar zaken effectiever en eenvoudiger te maken. Dat doe ik door structuur aan te brengen en logica toe te passen. Aan de andere kant, maak ik de connectie met mijn (duur)sport, bereik ik mijn doelen met name door de stappen op de lange termijn te bekijken met het eindbeeld voor ogen.

Mooie verhalen ontstaan wanneer “problemen” worden overwonnen of beheerst, als er binnen een project een financieel voordeel is, wanneer er tijd wordt bespaard en/of als projectdoelstellingen (met een team) worden behaald.

Door de relatief kleine overkoepelende en platte organisatie zijn de interne lijnen kort en is er directer contact, wat een groot voordeel is om in geval dat het nodig is op terug te vallen. Het gevoel dat je hier geen nummer bent, maar dat je bij alle collega’s hoort, is naar mijn idee een goede basis om het werk goed te kunnen uitvoeren. Ik kijk er naar uit om samen een nieuw doel voor de toekomst vast te stellen en hieraan te werken.

Top