SOCIAL TASK

Thema-avond Vervanging & Renovatie

Evenement dataStartdatum/tijd:30 oktober 2019 - 17:30Einddatum/tijd:30 oktober 2019 - 20:30Plaats in je agenda


Locatie: Krommewetering 51 in Utrecht, Restaurant Zuiver

Woensdag 30 oktober a.s. organiseert TASK een thema-avond over Vervanging & Renovatie (V&R). Wil je daar ook bij zijn? Schrijf je in via het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

Minister van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft 17 januari 2018 het startsein gegeven voor een grote onderhoudsoperatie die de bestaande infrastructuur in Nederland de komende decennia zal verjongen, vernieuwen en verduurzamen. Rijkswaterstaat moet in de komende jaren honderden bruggen, sluizen, viaducten en tunnels vervangen en renoveren. Een dergelijke grote opgave maakt dat het van zeer groot belang is om te weten wanneer onderhoud precies nodig is. De toepassing van sensoren, data en inspectiemiddelen, zoals drones, maken dit mogelijk. Deze technologie├źn worden steeds vaker toegepast, maar zijn nog geen vanzelfsprekendheid. Op de thema-avond van TASK komt Jan Slager (directeur V&R van Rijkswaterstaat) o.a. spreken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Vervanging & Renovatie opgave in Nederland.

Namens TASK zal ook projectconsultant Alex Dingemans een deel van de avond presenteren. Alex is in zijn rol als Omgevingsmanager bezig met de vernieuwingsopgave van kademuren bij de gemeente Amsterdam. In het verleden heeft hij ook voor de gemeente Den Haag gewerkt aan binnenstedelijke kademuren. Op de thema-avond gaat Alex het hebben over zijn ervaringen met deze vervangingsopgave in de gemeente Amsterdam.

Praktisch

Wij ontvangen u graag met een buffet vanaf 17:30 uur bij Restaurant Zuiver in Utrecht.
Start van de thema-avond is 18:30 uur en loopt tot 20:30 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.
Parkeren: ter plekke gratis. Afstand tot de dichtsbijzijnde bushalte is 250 meter.
Er is ruimte voor maximaal 60 deelnemers, dus wees er snel bij!

Wij hopen je alvast welkom te mogen heten!

Namens de kerngroep van TASK,
Vriendelijke groet,
Jaap Dekker


Aanmelden

Voer hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor de thema avond.

Publicatiedatum: 30 september 2019
Meer informatie?
Thema avond best value
Thema avond best value
Top