SOCIAL TASK

Thema-avond Smart Mobility

Evenement dataStartdatum/tijd:18 april 2018 - 17:30Einddatum/tijd:18 april 2018 - 20:30Plaats in je agenda


Locatie: Groenewoudsedijk 53, kantoor TASK

Om Nederland ook in de toekomst bereikbaar, veilig en leefbaar te houden, worden er zoveel mogelijk nieuwe informatie- en communicatietechnologieën ingezet. Denk aan het voorbereiden van wegen voor zelfrijdende auto's of het realiseren van een betere doorstroming door gebruik te maken van real-time gegevens. Alle inzet van innovatieve ICT-oplossingen die bijdragen aan de droge en natte infrastructuur noemen we smart mobility.

De eerste gastspreker van de avond is bekend: Laurens Schrijnen, adviseur Smart Mobility bij Rijkswaterstaat. Laurens heeft in zijn lange carrière bij Rijkswaterstaat, de beleidskern van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en TNO samenwerking centraal staan. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van strategische allianties, business development en innovatie. Zo was hij onder andere de oprichtende directeur van De Verkeersonderneming in Rotterdam en van De Innovatiecentrale in Helmond. Later zal er nog een tweede spreker bekend worden gemaakt.

U kunt zich gratis inschrijven voor de avond door onderstaand formulier in te vullen (gelimiteerd aantal plekken). De avond is inclusief hapje en drankje. We sluiten af met een netwerkborrel.

Programma

17.30 - inloop met eten/drinken
18.30 - start presentaties
20.30 - netwerkborrel

Wij hopen u alvast welkom te mogen heten!

Vriendelijke groet,
Jaap Dekker
Aanmelden

Voer hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor de thema avond.

Publicatiedatum: 2 maart 2018
Meer informatie?
Thema avond best value
Thema avond best value
Top